Partner Edelläkävijät on suomalaisten yritysten verkosto, jonka tavoitteena on luoda lisää kilpailukykyä ja levittää edelläkävijyyttä koko Suomeen.

Ohjelma on verkosto innovatiivisille toimijoille, jotka omalla sektorillaan tai jollain omalla vahvuusalueellaan ovat edelläkävijöitä viitoittaen muille tietä.

Ohjelman tarkoituksena on tiivistää yhteistyötä, joka tukee kumppaneiden edelläkävijyyttä ja hyödyttää kaikkia osapuolia. Partner-verkoston voimat yhdistämällä luodaan uutta osaamista ja innovaatioita.

 

Partner Edelläkävijät – verkosto on yksi parhaista verkostoista koulutusurani aikana. Partner – verkoston erinomaisuus perustuu sen monialaisuuteen ja sitä kautta avautuvaan todelliseen innovointiin, kun eri alojen edelläkävijät oppivat toisiltaan ja jakavat omia kokemuksiaan. Tämän tuloksena pääsemme aitoon ”out of the box” – tilaan.

Tapaamiset ovat yhdessä keskustelua, mutta myös konkreettista tekemistä. Tuomisina olen saanut joka kerta vähintään yhden uuden yhteistyökumppanin, jonka kanssa olemme toteuttaneet yhteisen innovatiivisen projektin.

Anu Nylund, yrittäjä Mood of Finland

 

Partner Edelläkävijät verkoston tavoitteet linjattiin Levillä 

Ensimmäisessä tapaamisessa tammikuussa 2012 linjattiin 13 yrityksen voimin Partner-ohjelman tavoitteet ja toimintatavat.

Verkoston missio on edelläkävijyyden edistäminen ja levittäminen Suomessa avoimessa hengessä.

Partner-verkosto kokoontuu  kaksi kertaa vuodessa workshop -tapaamisissa joissa työstetään edelläkävijyyden ajankohtaisia teemoja. Tapaamista isännöivä Partner saa tapaamisessa käyttöönsä muiden edelläkävijöiden panoksen haluamanlaisiinsa työpajoihin.  Tapaamisissa on kehitelty uusia konsepteja, suunniteltu pilotteja, testattu uusia innovaatioita, tehty tuote-ja palvelukehitystä ja tietenkin löydetty uusia kumppanuuksia verkoston muista toimijoista. Joka tapaamisessa on oma teemansa, jonka ympärille ohjelma rakentuu.

 

Partner -verkosto on Kids Factorylle keino pysyä mukana etenkin MARA-toimialan kehityspoluilla. Meille on hyvin tärkeätä seurata toimialaa ja partnereiden kanssa pystymme sitä tekemään. Lisäksi toimintatapa on hyvin motivoiva ja käytännönläheinen. Teemme & koemme yhdessä. Paino sanalla koemme. Osallistun!

Teemu Koho, toimitusjohtaja, Kids Factory Oy

 

Partner Edelläkävijät-verkoston tapaamiset:

2012 Levi ja Mänttä
2013 Vuokatti ja Rovaniemi Karhunpesä
2014 Islanti Reykjavik ja Mänttä
2015 Helsinki Haaga ja Levi
2016 Tahko ja Lahti

2017 Saariselkä ja Helsinki

2018 Kalajoki ja Vanajanlinna
2019 Rovaniemi ja Helsinki
2020 Tampere (kevät peruttu, siirtyy syksylle
2021 Saariselkä

 

 

 

Mukana ovat jo: Hotelli Helka,  Matkailualan opetus- ja tutkimuskeskus UEF,  Mood of Finland, FantasiaWorks Ltd, Perho Liiketalousopisto & PerhoPRO, Haaga-Helia, Qicraft Oy, ecraft,  JUJU Innovations Oy,  Hullu Poro Oy, Vanajanlinna Group, Jukupark Oy, Citynomadi Oy, Kidsfactory Oy, LoOokIndustries, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Flamingo Spa, Tarinakone Oy, Airtouch Oy , House of Lapland, Lapland Hotels & Safaris Oy, Naava, Hensko Oy, Plugit Finland OyTmi AK Lukkarila, Starry Staff, Kon-Tiki Tours,  Santashotels 

 

Kiinnostuitko tai haluatko ilmiantaa edelläkävijän? Ota yhteyttä anne@aklukkarila.com

Luitko muuten jo artikkelini Perässä tullaan sanoi Edelläkävijä ?

 

Parhain terveisin

Anne

yritysvalmentaja, tietokirjailija

Partner Edelläkävijät- verkoston vetäjä