Yrityksen ja organisaation toiminta nousee tai kaatuu johtamisjärjestelmän myötä.

Sinun tehtäväsi esimiehenä ja johtajana on varmistaa toiminnan kannattavuus, osata uudistaa kun sen aika on ja motivoida erilaisista yksilöistä koostuva porukkasi tekemään töitä yhteisen unelman eteen.

Tule pois puun ja kuoren välistä ja ota käyttöösi testatut työkalut ja toimintamallit!

 

Törmäätkö aika ajoin näihin haasteisiin?

  • ylimmän johdon tahtotila ei piirry riittävän selkeästi, välillä tuntuu että suunta on epäselvä – mihin meidän pitäisi satsata ja mihin ei?
  • henkilöstön tsemppihenki  täytyy pitää korkealla ja siihen tarvittaisiin yhteinen suunta ja kannusteet – henkilökunta on lujilla – millä motivoin, mikä on yhteinen unelmamme?
  • asiakas  täytyy pitää tyytyväisenä jatkuvassa muutosten myllerryksessä –  miten uudistun ja uudistan niin että se lisää myyntiä?
  • strategia pitäisi laatia tai vähintään jalkauttaa se  – miten teen sen tehokkaasti ja onnistun?

Olen saanut olla 20 vuoden ajan mukana kehittämässä yritysten laatua, innovaatiotoimintaa ja johtamismalleja. Kertyneen kokemuksen ja asiakkaiden onnistumisten ja menestyksen kautta olen koonnut Esimiesten ja Johtajien käyttöön onnistumisen työkaluston.

”Anne Lukkarila on toteuttanut useita strategia- ja prosessivalmennuksia Perho PROn johtamisvalmennuksissa, ja saanut erinomaista palautetta osallistujilta niin yrityssektorin kuin julkishallinnon toteutuksissakin.

Anne on taitava ja innostava valmentaja, joka osaa puhua strategiasta ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Anne käyttää valmennuksessa innovatiivisia, osallistavia opetusmenetelmiä ja onnistuu välittämään oman innostuksensa opiskelijoihin värikkäällä esiintymisellään kerta toisensa jälkeen.

Arvostamme Perho PROssa valmentajien kokonaisvaltaista sitoutumista valmennuspäivien asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja toteutukseen, ja tässäkin suhteessa Anne on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi, joka omalla panoksellaan tukee Perho PROn edelläkävijyyden ja vastuullisuuden toteutumista.

Annessa yhdistyvät vahva asiantuntemus, pedagoginen osaaminen ja valovoimainen persoona parhaalla mahdollisella tavalla.”

Heidi Malin, Koulutusasiantuntija

Perho PRO Oy

Kiinnostaako CASE STUDY? Lue lisää Asiakkaideni kokemuksia

KILPAILUEDUN KOLME ULOTTUVUUTTA AVUKSESI

Entä sinä ja teidän yrityksenne – voinko olla avuksi? Testaa vastaamalla näihin kysymyksiin

Haluatko onnistua Kilpailuedun kehittämisessä näillä keinoin?

  • Toiminnan ja ihmisten  johtamisessa niin, että syntyy vähemmän sutta ja sekundaa ja enemmän tulosta ja kannattavuutta
  • Tuote- ja palvelutarjonnan uudistamisessa, innovaatioissa ja uusissa konsepteissa, jotka tuovat kilpailuetua ja kasvua
  • Johtamismallin tehostamisessa, tehokkaan strategian luomisessa ja jalkauttamisessa

Jos jokin noista kolahti, minulla on sinulle työkalut!

KOHTI PAREMPAA JOHTAMISTA

Kullakin yrityksellä ja esimiehellä on omat haasteensa. Ehkä porukkaa ohjaavaa strategiaa ei ole. Tai ehkä strategia on kunnossa mutta jalkautus sakkaa. Tai jalkautuskin on kunnossa mutta innovaatiotoiminta on hajallaan eikä uudistumista tapahdu. Tai sitten strategiat ja innovaatiot jyllää mutta laatuvirheitä tulee liikaa, asiakas palvellaan liian kalliisti tai toiminta on jostain muusta syytä tempoilevaa.

Ja esimies säntäilee ja toivoo että saisi pidettyä pakan kasassa. Missä on onnistumisen ilo?

NYT ON SINUN VUOROSI – ALOITA TÄSTÄ!

Onnistu Johtajana – keskity näihin ja varmista Kilpailuetunne:

Saat nopeaa edullista pika-apua näistä oppaista – tilaa heti ja  hilaa strateginen osaamisesi korkeuksiin!

Työkalupakki on saatavilla vaikka heti:  e-oppaat ovat saatavilla nopeasti ja edullisesti nyt verkkokaupasta.