PALVELUT YRITYKSILLEKilpailuEtu on tärkeää kaikenkokoisille- ja ikäisille yrityksille. Olitpa yksin- tai pienyrittäjä, esimies tai johtaja tai vaikkapa suunnittelemassa yrityksen perustamista, on KilpailuEdun löytäminen tärkeää yrityksen menestymisen kannalta.

Lue lisää palveluistani juuri Sinulle ! Olen koonnut Kauppaan valikoiman työkaluja: testereitä, työpohjia, e-oppaita ja e-kirjoja. Valikoima täydentyy jatkuvasti. Löydät Kaupasta myös ilmaisia työkaluja KilpailuEdun parantamiseksi.

Jos tiedät, että parantamisen varaa on, mutta et tiedä mistä aloittaa, lataa maksuton KilpailuEtu Testeri. Sen avulla tunnistat ne kohdat, mistä juuri sinun yrityksessäsi kannattaa aloittaa paremman KilpailuEdun metsästys. Jatkossa  lähetän sinulle joka kuun ensimmäisellä viikolla Tärppejä&Työkaluja- kuukausikirjeen, joka sisältää vaihtuvia työkaluja ja vinkkejä kilpailuedun parantamiseksi.

Missioni on Yritysten KilpailuEdun parantaminen – toivottavasti löydät sivuiltani tarvitsemiasi tietoja, tärppejä ja työkaluja!