KUKA MINÄ OLEN?

Anne Lukkarila
Mukava nähdä sinut täällä!

Hei, olen Anne Lukkarila, yritysvalmentaja ja tietokirjailija Rovaniemeltä.

 

Hienoa  nähdä sinut täällä! Ilmeisesti KilpailuEtu ja sen kehittäminen yritystoiminnassa kiinnostaa. Sitten olet oikeassa paikassa, sillä se on intohimoni.

Missioni on yritysten kilpailuedun parantaminen.

 

Olen tehnyt pitkän asiantuntijaurani yritysten johtamisjärjestelmien kehittämistehtävissä.

Ennen omaa yritystä uurastin palvelu- ja matkailualoilla näköalapaikalla Haaga Instituutti-säätiön palveluksessa.

Suunnittelin, toteutin ja kehitin kansallista  matkailualan laatuohjelmaa Laatutonnia,   jonka on läpikäynyt nyt jo yli 1000 alan yritystä Suomessa. Valmensin itsekin satoja erikokoisia yrityksiä yli 15 vuoden aikana. Yritysten toiminnan laatu on edelleen sydämenasiani.

Jäätyäni pois kehitysjohtajan tehtävistä mietin vuoden ajan, mikä minusta tulee isona. Kirjoitin tilausteosta, ja huomasin ajattelevani yhä useammin, miten sääli olisi heittää kaikki se osaaminen ja kokemus hukkaan, joka minulle on kertynyt.

Suurimmat onnistumisen tunteet olen saanut, kun asiakkaani ovat menestyneet. Olen myös intohimoinen uusien innovaatioiden ja konseptien  rakentaja ja myynnin kehittäminen on mielipuuhiani.

Laadun lisäksi strategiatyö on avannut silmäni sille, mitä yrityksen pitää tehdä menestyäkseen nopeammin.

Kokemukseni mukaan yrityksen KilpailuEtu rakentuu kolmesta asiasta:

  • toiminnan laadusta
  • asiakaslähtöisestä uudistamisesta ja
  • tehokkaasta strategiatyöstä.

Niinpä perustin yritykseni ja viime ajat olenkin käyttänyt työkaluston hiomiseen yritysten käyttöön: e-oppaita, testereitä, palveluita ja paljon muuta. Niillä kaikilla on vain yksi tarkoitus: parantaa yrityksesi KilpailuEtua.

Olitpa yrittäjä, esimies, johtaja tai yritystoimintaa suunnitteleva: aloita matka kohti parempaa KilpailuEtua avullani ja nappaa hyödyksesi verkkokaupasta sinulle sopivat työkalut.

ystävällisin terveisin Anne, 050 4656 305, anne@aklukkarila.com

Löydät minut myös LinkedIn:stä