Kiva nähdä sinut täällä!

Tämän sivuston ja blogin tarkoitus on auttaa sinua erottautumaan kilpailijoista niin, että se tuo yrityksellesi lisää asiakkaita ja kannattavaa liiketoimintaa.

Satsaamalla toiminnan laatuun saat palvelusi sille tasolle, että asiakkaasi eivät ole pelkästään tyytyväisiä vaan suosittelevat yrityksesi palveluja muillekin. Hyvällä laadun hallinnalla vältät virheitä ja säästät aikaa kun asiakkaasi saa palvelusi sujuvasti. Laatutyö ei ole vaikeaa tai loputonta tahkoamista – nopeimmillaan yksi toimimaton prosessi saadaan kuntoon tunnissa. Laadukas toiminta  säästää aikaa ja rahaa sekä tuottaa tyytyväisiä, suosittelevia asiakkaita – ja yrityksesi kannattavuus paranee.

Jotta yrityksesi erottautuu kilpailijoista positiivisesti, tulee sinun tarjota asiakkaillesi palveluja, joita he juuri tällä hetkellä tarvitsevat. Esimerkiksi on turha yritää tarjota asiakkaille painettua kirjaa, jos he haluavat oman kappaleensa äänikirjana tai e-kirjana. Onko sinun palvelu-ja tuotekehityksesi riittävän innovatiivista ja ajan hermolla?

Jotta yrityksesi liiketoiminta voi hyvin ja bisnes rullaa hyvin eteenpäin, edellyttää se vahvaa tahtotilaa ja kykyä tehdä valintoja. Jos yrityksellä ei ole vahvaa visiota tai tärkeitä strategisia valintoja ei ole tehty, seuraa päämäärätöntä ajelehtimista markkinoiden ja kilpailijoiden armoilla. Kaikenkokoiset yritykset hyötyvät kirkkaasta strategiasta. Siitä hyötyy jo yritystoimintaa suunnitteleva.

Kahdenkymmenen vuoden asiantuntijaurani aikana olen auttanut kaikenkokoisia yrityksiä ratkaisemaan laadunkehittämisen, palvelu-ja tuotekehityksen sekä strategiatyön haasteita. Olen ollut mukana yritysten, matkailukeskusten ja kaupunkien, mutta myös useiden mikroyritysten menestystarinoissa ja nähnyt miten kilpailuetua saadaan parannettua kun tehdään oikeita asioita.

Auttaakseni sinua eteenpäin olen kehittänyt Tärppejä ja Työkaluja- e-opassarjan,  jonka avulla pystyt välittömästi tekemään parannuksia yrityksesi toimintaan.

Nappaa oma e-oppaasi täältä!